حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

جهاد اسلامی: اسرائیل با فرستادن واسطه خواستار توقف تنش‌ها شد اما نپذیرفتیم

نماینده جهاد اسلامی فلسطین در لبنان گفت، رژیم صهیونیستی دست به دامن میانجی‌ها شده تا جلوی واکنش مقاومت به حملات به غزه را بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 06
کد خبر: ۱۴۵۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، «احسان عطایا» نماینده جهاد اسلامی در لبنان بامداد امروز (شنبه) اعلام کرد، رژیم صهیونیستی با فرستادن میانجی‌ها خواستار توقف تنش کنونی شده اما جهاد اسلامی رد کرده است.

 

وی به شبکه «المیادین» گفت: رژیم اشغالگر اسرائیل از خطوط قرمز عبور کرده، ما در ابتدای درگیری هستیم و جایی برای صحبت درباره میانجی‌گری وجود ندارد.

 

عطایا تأکید کرد، رژیم اشغالگر در تلاش برای وارد کردن میانجی‌های بین‌المللی با هدف توقف پاسخ مقاومت است.

 

در همین رابطه، وزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» در خبری نوشت، در روز اول حمله این رژیم به نوارغزه که در ساعت ۱۶:۱۶ دقیقه (به وقت محلی) روز جمعه (دیروز/۱۴ مرداد) با ترور «تیسیر الجعبری» فرمانده ارشد جهاد اسلامی آغاز شد ۱۴ هدف مربوط به جهاد اسلامی هدف گرفته و ۱۶ تن بمب و گلوله استفاده شد.

 

این روزنامه در ادامه اعلام کرد، ارتش رژیم صهیونیستی از جنگنده و توپخانه برای حمله به ۲۴ هدف استفاده کرده و پهپادهای هجومی نیز برای تعقیب هسته‌های وابسته به جهاد اسلامی بکار گرفته شده است.

 

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد، مقاومت فلسطین از دیروز تا به امروز ۱۶۰ راکت و موشک به سمت شهرک‌های صهیونیستی شلیک کرده است.

«ران کوخاو» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد، از زمان آغاز حمله ۳۰ حمله به ۴۰ هدف جهاد اسلامی در نوار غزه داشته است و برای یک حمله یک هفته‌ای و شاید طولانی‌تر آماده می‌شود.

 

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی سپس اعلام کرد، «تیسیر الجعبری» فرمانده ارشد جهاد اسلامی هدف آخر نبوده و اگر لازم باشد عملیات گسترده‌تر می‌شود.

 

همچنین رسانه‌ها صبح امروز (شنبه) از به صدا درآمدن دوباره آژیرهای هشدار در شهرک‌های صهیونیستی مجاور غزه خبر داد.

 

بر اساس گزارش رسانه‌های فلسطینی، «سرایا القدس» شاخه نظامی جهاد اسلامی صبح امروز «النقب» و شهرک‌های مجاور غزه را راکت‌باران کرد و آژیرهای هشدار در شهرک‌های «کوسوفیم»، «سدیروت»، «مردخای»، «کارمیا»، «نیرعام» و «افیم» و نیز گذرگاه «کرم ابوسالم» به صدا درآمد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار